Apopro
Smuuk Skin Youth Optimizer

Smuuk Skin Youth Optimizer

180 tablst Kosttilskud
Mærke: SMUUK
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Spar 25% på udvalgte kosttilskud og vitaminer. Tilbuddene gælder udvalgte produkter fra 06.05 - 19.05.2024 og gælder ikke medicinsk udstyr, samt stærke vitaminer og mineraler og produkter mærket med Fast Lav Pris.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '494.95' | customcurrency}}
{{ 659.95 | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Smuuk Skin Youth Optimizer indeholder TribleAction, som forbedrer hudens kvalitet, udseende og synlige tegn på ældning. De 3 byggesten er kollagen, hyaluronsyre og ceramider, der i tillæg til et specielt kompleks af vitaminer, mineraler og planteekstrakter som vindrueekstrakt, forbedrer hudens kvalitet.

Derminal er et ekstrakt med koncentreret indhold af hyaluronsyre, som indgår i regenerering af hudens væv, når den fx har været udsat for UV-stråling, så huden får ekstra glød.

Ceramosides er et specielt ekstrakt af hvedekim, der indeholder ceraminder, som indgår i hudens struktur, så din hud føles mere smidig og fugtmættet.

Hydrolyseret kollagen ekstrakteret fra fisk, der minimerer hudens fine linjer og rynker.

Det specielle kompleks af vitaminer, mineraler, astaxanthin og plantestoffer indeholder endvidere næringsstoffer som vitamin C, der bidrager til normal dannelse af hudens vigtige kollagen samt vitamin E, zink og kobber, der bidrager til beskyttelse af cellerne mod oxidativt stress.

Tabletterne kan enkelt kombineres med din daglige skønhedsrutine. Tabletterne indeholder naturlige ingredienser og kan over tid changere i farve og duft.

Dispenseringsform

Tabletter.

Dosis og Anvendelse

Anbefalet daglig dosis er 2 tabletter dagligt. Indtages gerne i forbindelse med et måltid.

Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.


Indeholder

Kollagen (fra fisk), Fyldemidler (Mikrokrystallinsk cellulose, Tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), Hanekamsekstrakt (hyaluronsyre), L-askorbinsyre, Lycopen, Zinkgluconat, Grøn te-ekstrakt (Camellia sinensis L), Dl-a-tokoferylacetat, Astaxanthin (Hæmatococcus pluvialis (Skaldyr)), Antklumpningsmidler (siliciumdioxid, Magnesiumsalte af fedesyre), Vindruekerne-ekstrakt (Vitis vinifera), Hvedekimsekstrakt (Triticum æstivum L), Kobber(II)oxid, Overflade-behandlingsmidler (Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxypropylcellulose, Stearinsyre, Magnesium carbonate, Talkum), Farvestof (Vivacoat brun)

Opbevaring

Opbevares uden for små børns rækkevidde, ved stuetemperatur og beskyttet mod fugt.


Vær opmærksom på

Til personer over 18 år.

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Indeholder ekstrakt af grøn te, der påvirker optagelsen af mineralet jern. Forskyd indtaget af YouthOptimizer og jerntilskud med 2-3 timer.


Klassificeret som

Produktet er et kosttilskud.