Apopro
Skøn Skincare Restoring Body Serum Oil

Skøn Skincare Restoring Body Serum Oil

100 ml
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '349.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Restoring Body Serum Oil er designet til en tør eller moden hud, som har brug for aktiv og regenererende anti age pleje.

Restoring indeholder wakame, som er en algeekstrakt med dokumenteret effekt. Ekstrakten abejder aktivt på at få hudens egen fugtbalance reguleret ved at øge niveauet af hudens eget fugtniveau. Wakame virker regenererende og er en ren fryd for en hud som har tendens til at blive dehydreret og har brug for ekstra pleje.

Ekstrakten hjælper med at genopbygge hudens barriere, samt booste hudens overflade, så resultatet bliver en mere visuel glat og jævn overflade.

Restoring Serum olie er et 2 i ét produkt og derfor både serum og kropsolie, med masser af gode fedtsyrer og vitaminer. Serumolien er let at fordele og føles som en delikat og nærende luksus på kroppen. Restoring indeholder diskret duft i form af naturlige æteriske olier, som sender dine sanser på spa.

Dosis og anvendelse

Bruges efter badet på kroppen til at nære og pleje

Indeholder

Prunus Armeniaca Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Vitus Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Topcopherol, Caprylic/capric triglyceride, Undaria pinnati da extract, Parfum*, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool
*=a blend of natural essential oils. Indeholder æterisk olie.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.