Apopro
Ecooking sampak med rens og natcreme

Ecooking sampak med rens og natcreme

125 ml + 50 ml
Mærke: ecooking
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Spar 30% på udvalgte gaveæsker. Tilbuddet gælder i perioden 15.4. - 12.5.2024. Gælder ikke produkter mærket med Fast Lav Pris.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '244.30' | customcurrency}}
{{ 349.00 | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Samlet vejledende udsalgspris på rensescrub og natcreme er 559,9 kr,

Produktbeskrivelse

Æsken indeholder: Rensescrub - 125 ml. Natcreme - 50 ml.

Natcreme er en ansigtscreme, der sikrer en langvarig fugtbalance i din hud, samtidig med at den udglatter og reducerer fine linjer. Når du bruger den hver aften, vil den synligt reducere dybden af rynker i huden.

Rynker i din hud opstår, fordi dine ansigtsmuskler bliver overstimuleret. Natcreme indeholder ingrediensen Argireline, en hexapeptide, der reducerer rynkedybden. Argireline virker ligesom botox på den måde, at den får musklerne til at slappe af. En anden af de aktive ingredienser er Trylagen, som booster kollagenen i huden og sikrer, at din hud bevarer sit friske udseende.

Natcreme er nem at smøre på og trænger hurtigt ind i din hud, som med det samme føles gennemfugtet.
Rensescrub er en mild og effektiv 2 i 1-rens, som er baseret på naturlige og økologiske råvarer. Den kombinerer rens og eksfoliering. Det vil sige, at den renser i dybden, samtidig med at den blidt fjerner døde hudceller, så din hud bliver ren, glat og blød i et snuptag.

Den daglige rens er det vigtigste trin i din hudplejerutine, når du skal holde din hud sund og smuk. For at dine plejeprodukter skal virke optimalt, er det afgørende, at du bruger dem på ren hud og ikke mindst på hud, der er fri for døde hudceller. Døde hudceller gør huden trist og grå, og de 'suger' alle de gode ingredienser i dine plejeprodukter, så de ikke virker, som de skal.

Med Rensescrub sikrer du, at din hud bliver ren og fri for døde hudceller i en og samme omgang. Ud over at din hud bliver ren, glat og blød, sætter den milde eksfoliering også gang i blodcirkulationen. Det øger din huds egen genopbygning og giver samtidig en skøn glød.

Det er indholdet af naturlige lavasten, der i Rensescrub giver den eksfolierende effekt, men mængden er nøje afstemt til, at du kan bruge den hver dag, både morgen og aften.

Indeholder

Rensescrub: Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Coco-Caprylate/Caprate**, Aqua**, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Glyceryl Stearate**, Cetearyl Alcohol**, Charcoal Powder**, Pumice**, Glycerin*, Glycolic Acid, Stearic Acid**, Carbomer, Sodium Hydroxide, Sodium Levulinate**, Sodium Lauroyl Glutamate**, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate.

Natcreme : Aqua**, Cetearyl Alcohol**, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin*, Glyceryl Stearate**, Butyrospermum Parkii Butter**, Stearic Acid**, Sodium Lauroyl Glutamate**, Pseudoalteromonas Ferment Extract**, Hydrolyzed Wheat Protein**, Hydrolyzed Soy Protein**, Tripeptide-10 Citrulline, Tripeptide-1, Lecithin**, Xanthan Gum**, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Tocopherol**, Helianthus Annuus Seed Oil*, Acetyl Hexapeptide-8, Parfum, Linalool, Limonene, Citronellol, Farnesol, Benzyl Benzoate

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt

Måske søger du: