Apopro
Ecooking Håndlotion Parfumefri

Ecooking Håndlotion Parfumefri

300 ml
Mærke: ecooking
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen
Spar 25% på hånd- og fodpleje. Tilbuddene gælder udvalgte produkter fra 29.04 - 12.05.2024 og gælder ikke medicinsk udstyr og produkter mærket med Fast Lav Pris.

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '142.45' | customcurrency}}
{{ 189.95 | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Det er vigtigt at passe godt på hænderne, da de er vores visitkort, når vi møder verden. Hænderne er også noget af det første på vores krop som ældes, og derfor skal de ikke snydes for effektiv pleje. Det er årsagen til, at vi med vores Håndlotion har valgt at flytte de virksomme ingredienser fra ansigtsplejen ned til hænderne.

Håndlotion er en vegansk creme fuld af fugtgivende hyaluronsyre og nærende niacinamid. Disse ingredienser plejer og fugter din hud, så du får bløde hænder. Derudover øger niacinamid smidigheden i huden og hjælper med at reducere fine linjer. Der er desuden masser af olier og E-vitamin i håndlotionen, der også er med til at pleje huden og holde på fugten. Håndlotion trænger let og hurtigt ind i huden.

Dosis og anvendelse

Brug et pump håndlotion til at smøre dine hænder ind. Kan anvendes efter behov i løbet af dagen.

Indeholder

Aqua**, Aloe Barbadensis Leaf Water*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Cetearyl Alcohol**, Cucumis Sativus Fruit Water*, Glyceryl Stearate Citrate**, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate**, Glycerin*, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables**, Niacinamide, Oryza Sativa Starch**, Sodium Levulinate**, Tocopherol**, Carbomer, Glyceryl Caprylate**, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate**, Helianthus Annuus Seed Oil*, Citric Acid, Sodium Benzoate.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.