Apopro
Ecooking Facial oil

Ecooking Facial oil

30 ml
Mærke: ecooking
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '359.95' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Facial Oil er rig på F- og E-vitamin, som understøtter hudens regenereringsproces og sørger for at beskytte huden mod frie radikaler, så disse ustabile molekyler ikke skader huden. Ansigtsolien er yderligere med økologisk oliven-, hybenkerne- og jojobaolie, der har et højt indhold af essentielle fedtsyrer og vitaminer. Disse nærende olier
fremmer din huds cellefornyelse, opstrammer huden og øger hudens genoprettende egenskaber.

Med denne kombination af aktive ingredienser, næringsstoffer og vitaminer giver Facial Oil din hud fornyet vitalitet og glød.

Dosis og anvendelse

Brug Facial Oil om aftenen på afrenset hud. Hvis du bruger et serum, skal det på efter rens og før Facial Oil. Påfør Facial Oil i hele ansigtet, og vent nogle minutter til den er trængt ind i huden. Afslut med en natcreme til at forsegle fugten i huden.

Hvis du har meget tør hud, kan du også bruge Facial Oil om morgenen. Husk at afsætte tid til, at olien kan trænge ind i huden.

Indeholder

Triticum Vulgare Germ Oil*, Rosa Canina Fruit Extract*, Squalane**, Olea Europaea Fruit Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Triheptanoin**, Linoleic Acid**, Tocopherol**, Helianthus Annuus Seed Oil*, Linolenic Acid**.

Klassificeret som

Produktet er et kosmetisk produkt.

Måske søger du: