Apopro
Unseen Bio Expert Mikrobiom test

Unseen Bio Expert Mikrobiom test

1 test
Mærke: Unseen Bio
Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen Læs produktbeskrivelsen

Leveringspris: fra 29,00 kr Gratis

{{ '2495.00' | customcurrency}}
Læg i kurv

Køb for {{freeShipping | customcurrency}} mere, og få fri fragt Recept-og apoteksforbeholdte lægemidler undtaget

Tillykke du har opnået fri fragt

4.8 på Trustpilot

Dag-til-dag levering

Bevilling fra Lægemiddelstyrelsen

Produktbeskrivelse

Unseen Bio Expert mikrobiom test

Med vores Expert mikrobiom test får du, udover en grundig analyse og fuld adgang til alle resultater om dit personlige mikrobiom, også 30 minutters personlig feedback samtale med en vores dygtige ernæringseksperter.

Din tarm er et stort unikt økosystem, som består af bakterier, vira og svampe- tilsammen kaldet mikrobiomet. I dagligdagen er tarmene noget, de færreste af os giver særlig meget opmærksomhed, og det er typisk først, når vi har ondt i maven, forstoppelse eller andre irritationer, at tankerne flyttes mod maveregionen. Men med denne enkle test, udviklet af den danske virksomhed Unseen Bio, kan du nu få unik indsigt i din tarms bakteriesammensætning.

Der findes allerede gode forskningsresultater, som viser at mikrobiomet spiller en stor rolle i forhold ikke bare til lidelser i tarmen med til din generelle sundhed og overordnede velvære. Vi ved at de gode bakterier i vores krop kan give os bedre fordøjelse, sundere hud, stærkere immunforsvar, stabilt humør og bedre koncentration. Og på den anden side, at de dårlige kan forårsage problemer med fordøjelsen, men også påvirke andre organer og dit generelle velbefindende. En tarm i ubalance kan have konsekvenser for dit helbred, idet blandt andet immunsystemet påvirkes af tarmen.

Resultatet viser først og fremmest en biodiversitetsscore, som er et udtryk for mængden af bakterier og fordelingen heraf, og du kan hermed få anbefalinger til, om du kan spise anderledes for at forbedre dit mikrobiom.

Med Unseen Bio Expert pakken får du et komplet analysesæt til undersøgelse af din tarms mikrobiom, som du kan tage derhjemme.

Sådan tager du testen:

  • Du starter med at registrere, hvad du spiser i 3 dage
  • Prøven tager du på 4. dagen ifølge vejledningen i pakken
  • Du sender herefter prøven afsted til analyse i den medfølgende returkuvert

Svaret på testen kan du se på Unseen Bios hjemmeside eller i vores app med et personligt login efter ca. 4 uger. Med resultatet får du en detaljeret gennemgang af dit specifikke mikrobiom.

Expert pakken testen indeholder, alt hvad du skal bruge for at tage mikrobiomtesten:

- 1 x Instruktion

- 1 x Prøverør med stabiliserende buffervæske

- 1 x Steril vatpind

- 1 x Opsamlingspapir

- 1 x Returcover

Måske søger du:
Har du brug for hjælp?